Gilles & Cecilie til Animasjonsdepartementet

Den fargeglade illustrasjons- og animasjonsduoen skal representeres av Animasjonsdepartementet i Norge.

Gog C
Gilles Jourdan og Cecilie Maurud Barstad.

– G&C har et vidt spekter av talenter, alt fra grafisk design, til store installasjoner, scenografi, illustrasjoner og mønstre til klær, felles for det hele er en eksplosjon av farger og et sprudlende overskudd. Ikke noe du går forbi uten å legge merke til, forteller produsent Jakob Thommessen.

Gull i Cyber og Grand Prix for Good

– Hos oss skal de altså regissere animasjonsfilm, som de hittil har gjort med stort hell, fra de tidlig i sin karriere lagde små animerte snutter for Nickelodeon i stop motion, til gull og Grand Prix i Cannes i 2016 for et bidrag til filmserien «Unfairy tales» for Unicef, fortsetter Thommessen.

– Vi gleder oss til å bli del av det fantastiske og inspirerende Animasjonsdepartementet. Med stolthet tar vi fatt på denne reisen som regissører, sier Cecilie Maurud Barstad.

– Gilles & Cecilie er også mine store forbilder i hjemmekontortilværelsen, det går faktisk an å være sammen fra morgen til kveld, leve ville kreative liv og produsere innhold på topp internasjonalt nivå. G&C lever det de lager!, avslutter Thommessen.