GK inviterer til pils, pølser & praksisplass 3.0

For tredje år på rad inviterer Geelmuyden Kiese til «Pils, pølser og praksisplass», en idékonkurranse og rekrutteringsevent for reklamestudenter.

77729 75f21 original

– Pils, pølser & praksisplass er en av de viktigste rekrutteringsarenaene våre for unge, lovende kreatører. To av tre team som har hatt praksisplass hos oss har fått jobb i etterkant av praksisperioden. I fjor opplevde vi en stor pågang i påmeldinger fra både Westerdals og Høyskolen Kristiania, og over 30 team deltok i konkurransen, sier Julie Nord, Art Director i Geelmuyden Kiese (GK).

Teamene med de beste idéene blir invitert på mappevisning hos GK. Ett team får betalt praksisplass i løpet av våren 2017.

I løpet av de siste tre årene har GK satset stort på kreativitet, og byråets kreatørgruppe har vokst fra én til 30 personer. I gruppa inngår syv kreative team, prosjektledere, grafisk- og motion designere, community managere, utviklere og rådgivere på markedskommunikasjon.

Pølser & praksisplass foregår 27. oktober i GKs lokaler på Solli Plass fra 18.00 til 21.30. Meld på teamet ditt her innen torsdag 20. oktober.