GK utvider digitalt

Geelmuyden Kiese inngår et samarbeid med digitalbyrået Precis Digital, som skal styrke GK på digital analyse og kommunikasjon.

60154 4ec22 original
Andreas Wabø i Geelmuyden Kiese og Håvard Nyberg fra Precis Digital. Foto: GK

Precis Digital har over 40 medarbeidere i Oslo, Stockholm og København. Der jobber både utviklere, statistikere, matematikere og kvantefysikere tett sammen med talenter fra globale markedsledere som Google og LinkedIn. Det gjør Precis Digital unikt i det nordiske byråmiljøet, mener administrerende direktør i Geelmuyden Kiese, Andreas Wabø.

– Kommunikasjon handler om endring. GK har valgt å samarbeide med Precis Digital fordi de har et av de beste teamene på analyse i Europa når det kommer til å måle, optimalisere og levere digital kommunikasjon. Markedsføring har blitt vitenskap. En datadrevet tilnærming til faget har med fremveksten av digitale kanaler blitt essensielt, sier Wabø.

Vil utvide kraftig

Precis Digital skal blant annet bistå GK med innhold, levering, optimering og avansert digital analyse for plattformer som Facebook, Google og Twitter.

– Vårt mål i Norge er å bli det ledende miljøet for analyse og levering av digital kommunikasjon. Vårt samarbeid med Geelmuyden Kiese er en unik mulighet til å nå dette målet i Norge. I løpet av 2015 vil vi styrke oss betraktelig i Norge. Samtidig vil våre kontorer i Stockholm og København utvide kraftig, sier partner og kundeansvarlig i Precis Digital Norge, Håvard Nyberg.

Ingen siloer

Precis Digital blir ikke en digital divisjon av Geelmuyden Kiese, men skal jobbe integrert på tvers av prosjekter med GKs medarbeidere.

– GK har ingen siloer eller avdelinger. Da får vi et samlet byrå som samarbeider effektivt på tvers av ulike fagområder Måten Precis Digital jobber på passer med vår visjon om å levere sømløst på tvers av kanaler, sier Wabø.