Go Electra co-produserer spektakulær skifilm

Til høsten har skifilmen «Supervention» premiere på landets kinoer, med spektakulær norsk natur i hovedrollen sammen med ikoner som Terje Håkonsen og Aksel Lund Svindal.

38497 955b0 original
38544 282bd original
38582 4200b original

Filmen er produsert av Field Productions, som er bortimot legendariske i «skifilmmiljøet». Selskapet valgte Go Electra som samarbeidspartner og co-produsent på filmen.

– Go Electra er dyktige på innhold og var vårt førstevalg på visuelt etterarbeid og lyddesign sier filmens produsent Filip Christensen.

– Go Electra og colorist Håvard Småvik har gradet flere av våre tidligere filmer, og vi opplever at han foredler og løfter materialet vårt på en optimal måte.

– I tillegg må kinolyden være helt på topp, og med Willy Hetland bak lyddesign- spakene føler vi oss trygge på at lyd og bilde tilsammen gir vårt publikum en fantastisk kino-opplevelse, sier Christensen.

På toppen av dette har komponist Roy Westad skrevet musikken til filmens tittelsekvens.

– Stor stas

– Det er stor stas for oss som innholdsbyrå å være med å forme en så spektakulær film som «Supervention», sier Håvard Arnstad, kreativ leder i Go Electra.

– Vi brenner for å skape innhold som når sine mål, og vi skal gjøre alt vi kan for å bidra til at Field Productions når målet om å begeistre sitt publikum med denne filmen.

I VGTV-serien «The Making of Supervention» vil du kunne være med på prosessen fram mot ferdig film. Første episode går på lufta 25. oktober, samme dag som filmen har premiere på kinoer over hele landet.