Go Electra øker trykket på reklamefilm med ny produsent og fem nye regissører

Tidligere i år styrket Go Electra avdelingen for postproduksjon. Nå øker filmbyrået produksjonen i reklameavdelingen ledet an av selskapets nye produsent, Stine Hope.

Skategjeng 2

Stine Hope kommer fra Geelmuyden Kiese, og har i 2020 i tillegg jobbet på spillefilmer som «Ingenting å le av» og «I onde dager».

– Go Electra rommer fantastiske muligheter for nåværende og kommende kunder. Med alle talentene på konseptutvikling, produksjon og post- produksjon opplever jeg at filmbyrået er satt sammen på en måte som gir et unikt kreativt eierskap. Dette gjør at vi kan levere høy kvalitet kombinert med fleksibilitet som reklamekundene i 2021 setter pris på. Denne fullservice- modellen hadde jeg lyst til å bli en del av, sier Hope.

Byrået har brukt våren på å få større muskler for produksjon av reklamefilm og representerer i dag en regi-gjeng med bred kompetanse bestående av Johan Kaos, Joachim Foss Rønning, Ulrikke Falch, Sunniva Kveum og Tobias Santelmann.

– Store følelser

– Johan Kaos liker å jobbe med store følelser, fra det fineste fine til det såre og vonde. Når han får mulighet til å kombinere dette med rare karakterer, smart dialog og snerten humor er han i sitt ess. I tillegg debuterte han i 2020 som barnebokforfatter med «Robin og planeten», som i disse dager er fullt i gang med å bli filmatisert, sier Hope.

– Joachim Foss Rønning er en regissør med stor sjangerbredde. Han sikter alltid etter å vekke en emosjonell respons hos publikum, enten det er i form av glede, sorg, tårer eller latter. Han har jobbet flere år i byrå, og har i tillegg lang fartstid som filmfotograf. Med det har han en verktøykasse av triks som kan få både store og små budsjett til å skinne, fortsetter hun.

– Klar til å finne sin stemme

I oppstarten etter sommeren vil byrået ha høyt fokus på de nye tilskuddene som allerede har kjente navn og nå vil gå over til å regissere reklamefilm. Tobias Santelmann er mest kjent for å stå foran kamera, men har ved flere anledninger jobbet tett sammen med Johan Kaos og hopper nå inn i regirollen selv. Ulrikke Falch ble kjent gjennom rollen sin i «SKAM».

– Med skuespiller- erfaring og manusstudier i bunnen er hun en ung regissør som er klar til å finne sin stemme, sier Hope.

– Sunniva Kveum skriver, produserer og regissere egne kortfilmer. Hun er spesielt glad i å arbeide med barn og ungdom. Ved siden av regirollen på reklamefilm hos Go Electra jobber hun for øyeblikket med å videre utvikle sin eksamensfilm «Rosanazi» fra Den norske filmskolen.

Konseptutvikler og manusforfatter

I tillegg til de fem nye regissørene blir også Eirik Moe et viktig tilskudd til byrået. Han har vært engasjert i Go Electra-miljøet siden han var 16 år, og har deltatt på flere kortfilmer og piloter som har blitt laget av husets talenter gjennom årene, hvorav én av dem ble en Netflix-film.

– Han blir et viktig tilskudd til laget som konseptutvikler og manusforfatter, forteller Hope.

Byråleder Håvard Arnstad er svært fornøyd med de nye signeringene:

– Dette styrker den kreative kraften i laget vårt enda mer, og vi gleder oss til å dele denne kraften med eksisterende og nye kunder framover, sier Arnstad.

Du kan se eksempler på filmene til Joachim Foss Rønning her og filmene til Johan Kaos her.