Go Electra styrker laget på postproduksjon

Go Electra har drevet som fullservice filmbyrå innen reklame og TV siden 2011. De starter jubileumsåret med å styrke post-avdelingen, og henter inn krefter fra blant andre Storyline, Rubicon og Storm Studios.

Go Electrax
Go Electra styrker laget innen post-produksjon. Fra venstre: colorist Didrik Bråthen, VFX og online-artist Melvin Østensen, postprodusent Ina Lindahl og lyddesigner Tim Engen.

– Go Electra ble grunnlagt på en visjon der vi så at filmproduksjon for reklame og TV krever stadig mer fleksibilitet og evne til å snu seg raskt rundt i de kreative prosessene. Dette er lettere å få til om man leverer som et lag, derfor etablerte vi oss fra dag én som et fullservice filmbyrå der postproduksjon var en naturlig del av laget, sier Håvard Arnstad, kreativ leder i selskapet.

I dag gjør byrået postproduksjon for annonsører som DNB, Visit Norway og Matprat, og TV-produksjoner som «Parterapi», «Hvite gutter» og «Jul i Blodfjell».

Ina Lindahl startet ved årsskiftet i stillingen som postprodusent, og skal nå lede post-gjengen. Hun kommer til Go Electra fra Rubicon.

– Jeg har jo tidligere vært kunde hos Go Electra, og har selv erfart hvordan de klarer å levere en kombinasjon av faglig kvalitet og gode prosesser og opplevelser. Siden den gang har jeg hatt lyst til å bli en del av laget der. Jeg er veldig glad for å få jobbe med denne fine gjengen og ser frem til reisen framover, sier Lindahl.

I tillegg har grade-talentet Didrik Bråthen blitt en del av teamet. Han kom til Go Electra fra Storyline, der han var stjerne-DIT på store produksjoner som «Heimebane», «Lykkeland» og «Sonja».

Lydsiden er også forsterket med Tim Engen. Han har lang fartstid i bransjen, og danner nå et sterkt team på lyddesign hos Go Electra sammen med Joakim Bjerknæs. Engen er også å finne på Spotify under artistnavnet Timilon.

I tillegg er kapasiteten på VFX og online forsterket med Melvin Østensen. Etter fullført bachelor i Visuelle Effekter på Westerdals, har han samlet erfaring hos Qvisten, Gimpville og Storm Studios.

– Med dette styrkede laget kan vi tilby høy faglig kvalitet og gode opplevelser til enda flere kunder, sier postprodusent Ina Lindahl.

– Vi opplever at mange som prøver oss setter pris på kvaliteten på arbeidet og Go Electra-opplevelsen som vi jobber hardt for å gi dem. Dermed kommer de tilbake med nye prosjekter, det setter vi stor pris på, avslutter Arnstad.