God start for God med ord

Estate Media, Panorama Design/AB Invest, Mazda Norge og Seefood TV er blant de siste kundene som har funnet veien til det lille tekstbyrået God med ord.

95884 5b7c7 original
Lena Brittsdatter Johnsen og Øystein Johnsen i God med ord. Foto: Caroline Roka

Tekstforfatterne og ekteparet Øystein Johnsen og Lena Brittsdatter Johnsen har sammen drevet byrået siden desember 2018.

– Designbyråer, digitalbyråer, aktører innen eiendom, bank og finans, de har mange flater å fylle, men er ofte underbemannet på tekstsiden. Vi så en mulighet til å tilby senior tekstforfattere uten å nødvendigvis skulle overta hele kundens reklamekonto, forteller daglig leder Lena B. Johnsen.

Lena tok med seg en stabel gode kunder etter syv år på egne ben med enkvinnesforetaket Mutters Tekst, og rundt 15 års erfaring fra ulike roller innen reklame og kommunikasjon. Hun har jobbet mye opp mot nordiske kunder hvor kulturtilpasning av content har vært et stort behov.

Øystein kom fra tekstforfatterjobb i blant annet Bates United og Siste Skrik, og mange års erfaring som radioregissør i BådeOg, radiobyrået som fortsatt fyller opp mye av timeplanen hans.

– Jeg ønsket meg en hverdag som var mer variert og fleksibel, og å kunne gripe sjansen til å skrive for flere disipliner som for eksempel humor, når sjansen byr seg, sier Øystein som tidligere har skrevet for Espen Eckbo og Seefood-produksjonen «Asbjørn Brekkes julekalender». Nå om dagen er Øystein opptatt med på å skrive manus for et nytt underholdningskonsept for Seefood TV, som har premiere på TV 2 i mars.

– Som tekstforfattere utfyller vi hverandre godt. Det gir et solid grunnlag for tjenestene vi tilbyr. Derfor er det kun to ansatte i God med ord, men vi har også flere dyktige bidragsytere å spille på i form av erfarne frilansere, avslutter Lena B. Johnsen.

God med ord Tekstbyrå holder til i Skyskraper/Maridalsveien 89 i Oslo.

www.godmedord.no