Godt med Gullfisk

Janne Lysø og Stian Johansen hentet hjem Gullfisken for «Lommeringeren». Tøff konkurranse og utrolig moro, melder teamet fra McCann.



Rørte og glade mottok temaet fra McCann applaus fra salen for seieren, en seier de slett ikke tok for gitt.
– Det var fire filmer til slutt der alle hadde et vinnerpotensiale, mener Stian Johansen.

– Jeg må si jeg synes det var mange fine filmer i år og da er det ekstra gøy å vinne, supplerer Janne Lysø.

Hva tror dere gjorde at Netcom-filmen vant til slutt?
– Det har nok noe med blandingen av humor og det gjenkjennelige, mener Stian og roser kunden for mot i prosessen.
– Vi har hatt mange bra diskusjoner med Netcom, og synes det er utrolig tøft at vi fikk til å lage en film med dialog som er ekte og ikke noe pynta på.

– Ja det krever en del guts fra kunden for at det er greit å si «Flytt den feite ræva di», mener Janne som tror nettopp den ektheten i dialogen var avgjørende for filmens popularitet. Selv hadde hun egentlig tippet at det var Hydros «Tog» som kom til å stikke av med seieren.

– Men jeg tipper at det er en film som får større utelling i Gullblyanten. Det er forsåvidt helt riktig for det er en film som er med på å flytte grenser for reklamebransjen, mener Janne. Likevel håper hun at «Lommeringeren» ikke går helt tomhendt hjem fra bransjens egen prisutdeling i februar.

– Vi får se. Tradisjonelt sett pleier ikke Gullfiskvinnere å gjøre det så bra i Gullblyanten, men jeg håper ikke at dette nærmest har blitt en regel, avslutter tekstforfatteren som åpenbart er fornøyd med en Gullfisk i første omgang.