Goods og OlssønBarbieri hedret for pakningsdesign

Goods vant gull og bronse på vegne av henholdsvis Mano Pizza og Metode i den internasjonale pakningsdesignprisen Dieline Awards, mens OlssønBarbieri vant et sølv med sin jobb for CF 18 Chocolatier.

Goods Mano Pizza Boxes Family
Goods Mano Pizza Box Ruler
Goods Mano Pizza Stacks
Goods Mano Pizza Recycle
Cf spread 3
Cf spread 2
Cf spread 1
Metode by Goods Fertility
Metode by Goods Full Range
Metode by Goods Vitamin Lids
Metode by Goods Disinfection

Goods vant første plass i Dieline Awards for pakningsdesignet til Mano Pizza i kategorien Ready to Eat, mens byrået tok tredjeplassen i kategorien Private Label med designet for signaturserien Metode for Apotek1.

OlssønBarbieri vant på sin side sølvet i kategorien Confectionary for kunden CF 18 Chocolatier.

– Vi er utrolig stolte av å være ett av tre byråer i verden som vinner to priser i en så anerkjent konkurranse allerede i vårt første år som byrå, sier Sandro Kvernmo, som er medgrunnlegger i Goods, søsterbyrået til Heydays. – At prosjektene er såpass ulike, fra en nystartet pizzakjede med store ambisjoner, til en EMV-serie for Norges største apotekkjede, viser litt av bredden vi håper å fortsette med fremover som designbyrå, det vil si miljøbevisste emballasjeløsninger som selger, sier han.

En pakning fri for plast

– Vi er veldig takknemlige for at et start-up prosjekt som CF 18 Chocolatier har fått så mye oppmerksomhet, spesielt med internasjonale priser som The Dieline, sier Henrik Olssøn i OlssønBarbieri. – Vi er stolte av dette prosjektet, blant annet fordi vi har utviklet en pakning fri for plast og kun med FSC sertifiserte materialer. I tillegg kan esken brukes videre, da ingen av delene er limt sammen, sier Olssøn.

Jobben for CF18 har tidligere i år vunnet gull i Visuelt 2020 og bronse i European Design Awards.

Goods

Goods designer merkevarer og emballasjer, of fokuserer på løsninger med mest mulig effekt og minst mulig fotavtrykk. Byrået ble startet opp av Sandro Kvernmo og Mathias Hovet i 2019. De teller i dag fem ansatte, og deler kontor med sitt søsterbyrå Heydays.

OlssønBarbieri

Designstudioet OlssønBarbieri spesialiserer seg på paknings- og identitetsdesign, og ble startet opp av Henrik Olssøn og Erika Barbieri i 2012. I tillegg består byrået av designer Andreea Tecusan.