Gratis tegneseriebok fra Zune Arts

Det «kreative kollektivet» som utgjør Microsofts Zune Arts har sluppet tegneseriealbumet «The Lost Ones», skrevet av Steve Niles og illustrert av fire kunstnere.

7785 e9fb8 original
Graffiti-kunstneren Dr. Revolt, motedesigner Kime Buzzelli, punk-komiker Gary Panter og designduoen Morning Breath har illustrert hver sin del av «The Lost Ones», en såkalt grafisk roman skrevet av Steve Niles, kjent for å ha laget blant annet «30 Days of Night» og «Hellspawn».

Albumet er 80 sider langt og er lagt ut på nettsidene til Zune Arts, der folk kan laste den ned gratis. Prosjektet er en del av det stadig pågående Zune Arts-programmet, som kobler formgivere, musikere og andre kunstnere for å skape eksperimentelle filmer og trykksaker inspirert av Zune-spilleren til Microsoft. Dette er det første prosjektet der en forfatter er blitt involvert.

Du kan laste ned albumet på zune-arts.net/lost, hvor den finnes i to digitale formater (PDF og RAR) for gratis nedlastning. Nysgjerrige kan også se bakomfilm og podcaster som dokumenterer kunsterne mens de jobber.

Kunde: Zune
Byrå: 72andSunny
Tekst: Steve Niles
Illustratører: Dr. Revolt, Morning Breath, Kime Buzzelli, Gary Panter

zune-arts.net/lost