Nytt oslobasert fotoagentur ser dagens lys

Fotoagenten Gry Juvodden har lansert Juvodden Agenter, med et håndplukket knippe erfarne fotografer som retter blikket mot temaer hun selv er opptatt av. – Da får jeg et ærligere og forhåpentligvis nærere forhold til kundene, forteller Juvodden.

Collage 6
Fra venstre, øverst: Lars Schneider, Leikny Havik og Yrjan Olsnes. Nede fra venstre: David B.Torch, Gry Juvodden og Shawn Arvind. Fotocollage: Juvodden

Gry Juvodden har over tjue års erfaring som både fotograf og fotoagent, i tillegg til utdannelse innen management fra BI. Høsten 2023 lanserte hun Juvodden Agenter med et håndplukket knippe erfarne fotografer hun lenge har ønsket å jobbe med – både kjente og nye navn for det norske markedet.

– Fotografene tilknyttet Juvodden Agenter jobber spesifikt med motivkretser som livsstil, mat, mennesker, natur, ekstremsport og arkitektur. David B. Torch, Shawn Arvind, Lars Schneider, Leikny Havik og Yrjan Olsnes retter blikket mot temaer jeg selv brenner for. Jeg må tro på det jeg skal formidle. Da får jeg et ærligere og forhåpentligvis nærere forhold til kundene, forteller Juvodden.

God smak i foto – og i livet

Det er nettopp det ærlige og naturlige fotografiske uttrykket som er felles for fotografene hun har signert.

DBT Mars V Love 2208 366 RGB softlight
Loverboy vs Marstein, omslagsbilde i D2. Foto: David B.Torch
RSA 93793 1 02
Foto: Lars Schneider
32
Foto: Yrjan Olsnes
Boygal1
Foto: Shawn Arvind
Leikny Fotograf Kjokkenfest Beans on toast vol2 veltetkopp web
Foto: Leikny Havik

– David er en trommeslager fra USA som bor på Nesodden. Han er en rolig og sindig kar som fokuserer på mennesker, mat, musikk og livsstil i sine prosjekter. Yrjan driver med surf, ski, brett, fart og ekstremsport. Han bor på femte året i bobil og reiser rundt på jakt etter den perfekte bølgen. Leikny er fra Trøndelag, bosatt i Oslo. Hun jobber med mennesker, mat og drikke, arkitektur, design og interiør. Shawn er norsk, med røtter i Sri Lanka. I sine prosjekter fokuserer han på å fortelle menneskers historier, han jobber med mat, livsstil og musikk. Lars er fra Tyskland, men bor på Vestlandet. Han jobber med friluftsliv, bil, sport, sykling og mennesker.

– Felles for alle disse er at de har god smak i foto – og i livet, avslutter Juvodden.

Nettside: www.juvoddenagenter.no