Gullbranson priser nye talenter

Filmhåndverkprisen Gullbranson blir delt ut førstkommende torsdag, denne gangen med sponset pengepremie til vinneren av kategorien Nye Talenter.

91121 88717 original
I 2017 var det Babusjka-regissør Sebastian Kåss som vant prisen Nye Talenter med eksamensfilmen «Forfalne»

Gullbranson, som i år arrangeres for syvende gang, er den eneste norske reklameprisutdelingen der filmhåndverket står i høysetet.

– Arbeidene juryeres av en meget kompetent jury sammensatt av dyktige folk fra film- og reklamebransje, og juryen har vært ledet av Daniel Bergmann fra Stink Films, sier produsent Erik Schøien i Pravda, som er en av grunnleggerne av Gullbranson.

– Relevant samarbeidspartner

En del av hensikten med konkurransen er å løfte frem unge begavelser med kategorien Nye Talenter, og i år er det tredje gang prisen deles ut, denne gangen i samarbeid med timetoRIOT, som deler ut prisen samt 20.000,- til vinneren.

– timeRIOT jobber for å koble frilansere og produsenter, og de har et sterkt fokus på å løfte nye talenter inn i bransjen. De tilbyr en tjeneste som ser ut til å bli veldig viktig for selskapene som står bak Gullbranson. Derfor føles de som en relevant samarbeidspartner, sier Schøien.

Her kan du se hvem som er nominert til Nye Talenter i 2018.

Gullbranson arrangeres torsdag 25. oktober på Parkteatret Scene. Void står for det visuelle, Torgny Amdam er konferansier, Peter Baden spiller live og DJ Patski Love skal få folk på dansegulvet.


Annonse: