Gullbranson priser nye talenter

Filmhåndverkprisen Gullbranson blir delt ut førstkommende torsdag, denne gangen med sponset pengepremie til vinneren av kategorien Nye Talenter.

91121 88717 original
I 2017 var det Babusjka-regissør Sebastian Kåss som vant prisen Nye Talenter med eksamensfilmen «Forfalne»

Gullbranson, som i år arrangeres for syvende gang, er den eneste norske reklameprisutdelingen der filmhåndverket står i høysetet.

– Arbeidene juryeres av en meget kompetent jury sammensatt av dyktige folk fra film- og reklamebransje, og juryen har vært ledet av Daniel Bergmann fra Stink Films, sier produsent Erik Schøien i Pravda, som er en av grunnleggerne av Gullbranson.

– Relevant samarbeidspartner

En del av hensikten med konkurransen er å løfte frem unge begavelser med kategorien Nye Talenter, og i år er det tredje gang prisen deles ut, denne gangen i samarbeid med timetoRIOT, som deler ut prisen samt 20.000,- til vinneren.

– timeRIOT jobber for å koble frilansere og produsenter, og de har et sterkt fokus på å løfte nye talenter inn i bransjen. De tilbyr en tjeneste som ser ut til å bli veldig viktig for selskapene som står bak Gullbranson. Derfor føles de som en relevant samarbeidspartner, sier Schøien.

Her kan du se hvem som er nominert til Nye Talenter i 2018.

Gullbranson arrangeres torsdag 25. oktober på Parkteatret Scene. Void står for det visuelle, Torgny Amdam er konferansier, Peter Baden spiller live og DJ Patski Love skal få folk på dansegulvet.