Gullfisken til arge bønder

Karin Lund og Øystein Halvorsen i TRY kapret sin fjerde Gullfisk lørdag kveld med filmen «En bonde fra eller til» for Felleskjøpet. Det er andre gang teamet vinner Gullfisken på vegne av annonsøren.

82338 73983 original

Lørdag kveld ble TV 2s reklamefilmkonkurranse Gullfisken delt ut på Hotel Christiania Teater i Oslo Sentrum, der 12 Sølvfisker fra 2016 konkurrerte om å bli seer-favoritt.

Reklamefilmen «En bonde fra eller til» for Felleskjøpet, som har Magnus Carlsen i hovedrollen, gikk til topps i konkurransen etter at seerne hadde stemt frem filmen. Den er laget i forbindelse med Felleskjøpets 120 års-jubileum, og i tillegg til Carlsen medvirker 20-30 kyr, 6-7 sauer, 3-4 griser, 50 John Deere-traktorer samt en rekke arge bønder.

Det er fjerde gang Karin Lund og Øystein Halvorsen vinner Gullfisken, og andre gang på vegne av Felleskjøpet. Den forrige, «Bønder i by'n», er som «En bonde fra eller til» regissert av «Tomb Raider»-aktuelle Roar Uthaug fra produksjonsselskapet The Directory (denne gang i regi-team med Steinar Borge, også han fra The Directory).

I super-finalen var det McCann, TRY og Los & Co som kjempet om Gullfisken. McCann med «Det er mye kjærlighet i god mat» for Tine og Los & Co med «Kebabpizza» for OneCall.

Slik så det ut fra galleriet da prisen ble delt ut.