Gullfisken til Rema og Try

Try-teamet Karin Lund og Øystein Halvorsen vant sin femte Gullfisk lørdag kveld med Rema 1000-filmen «Smarthus».

92109 28bd1 original
TRY og REMA 1000 på scenen på Sentralen i Oslo lørdag kveld. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Lørdag kveld ble Gullfisken delt ut på Sentralen i Oslo, og vinnerfilmen ble «Smarthus» fra Trys første kampanje for Rema 1000. Filmen og resten av kampanjen driver gjøn med stemmestyring og tingenes internett for å understreke det langtlevende konseptet «Det enkle er ofte det beste».

Filmene er produsert av Bacon og Ola Narum Berg med Andreas Riiser på regi.

Det er tiende gang Try vinner Gullfisken, mens det er femte gang det er Karin Lund og Øystein Halvorsen som hanker inn troféet for byrået. Som ofte før dominerte byrået konkurransen, denne gangen med hele syv av 13 filmer i konkurransen. Disse konkurrerte med to filmer fra Pol, to filmer fra Morgenstern, mens Anorak og SMFB hadde én film hver.

I Gullfiskens Superfinale konkurrerte «Smarthus» mot to filmer fra Pol: «KiMs venner» for KiMs og «Gal etter grill» for EXTRA.

Ifølge Kampanje er Lund og Halvorsen i gang med en oppfølger for «Smarthus» i disse dager.

– Vi hadde egentlig ikke tenkt å lage noe mer enn den ene filmen, men vi så at den slo an ganske bra, så vi tenkte at vi skal gi det en sjanse. Vi vet ikke om den kommer til å bli like godt mottatt, men vi tror den kommer til å slå an den også, sier Øystein Halvorsen til Kampanje.

Se vinnerfilmen her: