Hybrid-løsning for Gullkalven

Gullkalvens prisutdeling går av stabelen 28. mai, og som følge av uforutsigbare endringer i koronapandemien, planlegges det nå et arrangement som lar seg gjennomføre både fysisk og digitalt.

Jakob og Juliex
Gullkalvens lederteam, leder Jakob Vassbotten og nestleder Julie Tveteraas, ønsker velkommen til en hybrid-løsning av Gullkalven 28. mai.

I år faller Gullkalvens prisutdeling på 28. mai. Den var i utgangspunktet tenkt som et fysisk arrangement, men mens vi opplever rekorder i smittetall og forsinkelser i vaksinering, ser Gullkalven seg nødt til å finne andre mulige løsninger. Det de nå planlegger kan la seg gjennomføre både som et fysisk og digitalt arrangement.

– I år vil hele eventet bli live-streamet. Vi kommer til å legge det opp slik at den digitale prisutdelingen enkelt kan bli åpnet for å ha deltakere og samarbeidspartnere til stede dersom tiltakene løsner, sier leder Jakob Vasbotten.

Bidrag til konkurransen kan sendes inn mellom 25. mars og 25. april i kategoriene Design, Kommersiell og Ikke-kommersiell. Vinnerne i hver kategori og Årets Gullkalv vil kåres på prisutdelingen i mai.

Heldigitalt i fjor

Gullkalven har alltid vært et fysisk arrangement, men 30-årsjubileet i 2020 ble et unntak. Da ble prisutdelingen gjort heldigital, etter at pandemien inntraff landet for fullt i mars.

Etter fjoråret er leder Jakob Vasbotten og nestleder Julie Tveteraas godt rustet på enda et annerledes år. De tar med seg lærdommer fra 2020.

– Vi var forberedt på at Gullkalven i år ble noe annet enn tidligere. Vi håpet at ting skulle ordne seg, men skjønte fort at vi måtte gjennomføre digitalt, fortalte Tveteraas i fjor.