Hedret for lang og tro tjeneste

Ann-Cathrin Haugsbø har jobbet i 31 som grafisk designer i I&M Kommunikasjon i Ålesund. Nå får hun Norges vels medalje for lang og tro tjeneste: En veteran i reklamebransjen.

85992 2d735 original
Ann-Cathrin Haugsbø og daglig leder i I&M Kommunikasjon, Per Helge Devold.

I 31 år har grafisk designer Ann-Cathrin Haugsbø (54) jobbet hos I&M Kommunikasjon i Ålesund. Onsdag 23. august ble hun tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Hun var 17 år da hun først tok til i Ålesundsbyrået, og har gjennom alle disse årene opparbeidet seg en erfaring som gjør henne til en ganske unik kilde til kunnskap om bransjen og næringslivet i regionen generelt.

Selv med et avbrudd i ansettelsen på seks år, da hun jobbet i et annet byrå, har hun rukket å runde 31 års sammenlagt ansettelse i I&M.

– Ann-Cathrin har vært med helt fra den tiden da saks og papir var mer vanlige arbeidsverktøy i reklamebransjen, og har fulgt med på et teknologisk kvantesprang siden den gang. Hennes kunnskap om kundene våre er uvurderlig for oss. I tillegg har hun en sterk grafisk sans og fokus på detaljer.

– Å få feire en såpass lang fartstid er slett ikke dagligdags i denne bransjen. Derfor er vi naturligvis svært stolte over å få overrekke Norges Vels medalje til Ann-Cathrin i dag, sier daglig leder i I&M, Per Helge Devold.