Hedret på nett

Sommeren 2007 lanserte Fretex nettsiden www.sedinkjole.no, en storsatsning på sommermote for unge kvinner. Kampanjesiden har nå blitt FWA «Site of the day.»

FWA (Favourite Website Award) er en høyt ansett internasjonal portal som presenterer og tildeler utmerkelser til nettbaserte løsninger.

Nå er Kitchens kjolekampanje for Fretex hedret med «FWA Site Of The Day» for den internasjonale versjonen av nettsiden, www.seemydress.com. Det betyr også at kampanjesiden senere blir med å kjempe om hederstittelen «Site of the Month».

– Det er litt overraskende at den gjør det så bra i utlandet, men selvfølgelig veldig hyggelig. Nettsiden bygger på en skandinavisk barnesang som jo gir den en ekstra dimensjon her hjemme, men det er kanskje produksjonskvaliteten og alle mulighetene som gjør at utlendingene liker den, kommenterer tekstforfatter Bendik Romstad i Kitchen.

Einar Film og Fortellinger og MediaFront var også tungt involvert i produksjonen.
– Stas med internasjonal anerkjennelse, og spesielt fra the FWA. Ta bare en titt på tidligere vinnere, så forstår man hvor høyt denne prisen henger, sier Sverre Stabel i Mediafront.

På tampen av fjoråret tilfalt samme heder til Apt, for nettstedet Jotun Lady Rom For Rom.