Hei til Saurus Animation

Saurus er et flunkende nytt animasjonsstudio i Oslo. Selskapet ledes av Lars Ellingbø, tidligere produsent/regissør i Storm Animation, og har med seg Pravda på eiersiden.

Saurus erik larsx
Erik Schøien og Lars Ellingbø.

– Saurus tar med seg filosofien om kvalitet og punktlighet, samtidig som vi ved å ta steget ut av et stort maskineri kan spisse alle punkter i produksjonen til vårt bruk, forteller daglig leder Lars Ellingbø.

– Vi har over de siste årene spesialisert oss innen fristelsesreklame for mat og godteri, og dette har vi tenkt å bygge videre på, samtidig som at vi ønsker å ta karakterdrevet animasjonsreklame et steg videre i Norge. Vår visjon er å bruke den spisskompetansen vi har til å skape kvalitet og verdi til alle prosjekter hvor vi er involvert.

Pravdasjef Erik Schøien går inn som styreleder i Saurus.

– Vi hadde et utmerket samarbeid med Lars og co da de jobbet i Storm, og veien var kort til å starte selskap sammen. Saurus er et selskap som kan levere solide egne prosjekter, og samtidig utfylle på det Pravda og FUS! mangler. Saurus kommer til å stå på egne ben, og vil jobbe for reklamebyråer, direktekunder og reklamefilmselskaper.

De teller nå tre ansatte, som foruten Ellingbø er Sondre Nymoen og Sebastian Brænde, som alle kommer fra Storm.

Ellingbø mener at timingen føles riktig for oppstart.

– Saurus har startet med et smell og leverte reklame for Amazon under en måned etter oppstart, og har allerede gjort jobber for Nidar, Fisherman’s Friend og Safari kjeks. Vi er i tillegg veldig heldige som kan fortsette for full maskin selv med de restriksjonene som har kommet fra myndighetene.

Se saurus.no for eksempler på arbeider.