Heisholt Inc. blir kreativ partner for UN Global Compact Norge

Høsten 2019 ble norgeskontoret for FNs organisasjon for et bærekraftig forretningsliv etablert. Heisholt Inc. er valgt som kreativ partner for å spre budskapet om bærerkraftsfremgangen i næringslivet med den nye publiseringsplattformen «Fremtidens Næringsliv».

Kim ute 2x
Kim N. Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge. Foto: Moment Studio

– Det finnes knapt noe viktigere innen forretningslivet i dag enn å inspirere og legge til rette for at flere og flere norske bedrifter bidrar til en bærekraftig fremtid. Det er også særdeles viktig å påpeke at dette ikke bare er en dugnad, men også lønnsomme forretningsmuligheter. Som medlem i UN Global Compact Norge har du et unikt nettverk med FN globalt i ryggen, og vi er glade for å samarbeide med Heisholt Inc. for å spre budskapet om at bærekraft er lik business, til så mange som mulig, via Fremtidens Næringsliv, sier Kim N. Gabrielli, administrerende direktør i UN Global Compact Norge.

Fremtidens Næringsliv er en ny publiseringsplattform med podkast og magasin, med innhold knyttet til bærekraft, det grønne skiftet, innovasjon og grønn finans. Næringslivet inviteres også til å bidra med egne innlegg. Plattformen er designet av Heisholt Inc. med Jonas Bødtker som grafisk designer, illustratør og animatør.

– UN Global Compact Norge er entusiastiske og dyktige mennesker som jobber hardt og smart på en rekke fronter, for å gi så mange som mulig muligheten til å bidra med det de kan for å skape en lønnsom og bærekraftig fremtid, sier Terese Aalborg, daglig leder i Heisholt Inc.