Henrik Thodesen skal lage reklamefilm

B-Reel Films splitter nye oslokontor gjør sin første signering etter oppstarten med Andreas Kleiberg. Komiker, skuespiller og tekstforfatter Henrik Thodesen er signert som reklameregissør for det skandinaviske markedet.

85995 f7655 original

Henrik Thodesen skal lage reklamefilm for B-Reel Films i det skandinaviske markedet.

– En fyr du ler av som har tekstforfatterutdannelse må være midt i blinken tenkte jeg, sier B-Reel-produsent Audun Lyngholm Wittenberg.

– Det står noen ganger på hodet i vår bransje så man er helt avhengig av å ha det gøy underveis. En idésterk skaper som tør å drite seg ut stiller sterkt i min bok. Som selskap i en tidvis «svinete» filmbransje er vi opptatt av miljø og å minimere fotsporene vi etterlater oss. Derfor varmer det at Henrik nettopp bidro som en av to nøkkelbrikker i en pro bono for Norad og Klima- og miljødepartementet i form av savetropicalhouse.no.

– Nå skal vi lage gøyal film sammen, med Henrik i registolen. Han har bøttevis av erfaring med ide, tekst og utførelse gjennom produksjoner som God kveld fra Nydalen, TVNorge Underholdning, P3 Morgen, Både Og Radiobyrå og stand-up, avslutter Wittenberg.