Henter internasjonale talenter til Oslo

Digitalbyrået Bakken & Bæck knytter til seg to nye utviklere med ekspertise på kunstig intelligens.

80832 1624c original
Internasjonale kapasiteter på AI: Jeremiah Aizeboje og Mark Larratt.

Bakken & Bæck har jobbet med kunstig intelligens siden 2012, da de hentet flere doktorgrader og etablerte en utviklingslab i Tyskland. Nå forsterkes også AI-teamet i Oslo med canadiske Mark Larratt og britiske Jeremiah Aizeboje, to utviklere med sterk kompetanse innen maskinlæring og kunstig intelligens.

– Vi er avhengig av å sikre oss de beste folkene på dette feltet, slik at vi kan fortsette å være rigget for å realisere de mest spennende og interessante prosjektene, både på egenhånd og sammen med startups og internasjonale selskaper. Vi ser at vi må utenfor landegrensene for å få tak i denne typen unik spisskompetanse. Mark og Jerry er skikkelige funn, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck.

– Naturlig del av nesten alle prosjektene vi gjør

Jeremiah Aizeboje har en mastergrad i Artificial Intelligence fra Universitetet i Edinburgh, og har spesialisert seg innen maskinlæring og computer vision. Mark Larratt er en fullstack-utvikler med mye erfaring innen visualisering og maskinlæring.

– AI har blitt en naturlig del av nesten alle prosjektene vi gjør, og konkurransen om riktig kompetanse er sterk internasjonalt. Vi er glade for at vi fortsetter å tiltrekke oss så dyktige talenter. Nå er vi meget godt rustet til å fortsette å utforske kunstig intelligens sammen med kunder og samarbeidspartnere i de kommende prosjektene, avslutter Bæck.

Bakken & Bæck har doblet antall ansatte hvert år siden oppstarten i 2011, og skilte i 2014 ut AI-plattformen Orbit som et eget selskap.