Her er Dinamo Design

Dinamo-familien finner nå sin nye form, og spisser seg i to ulike fagenheter. Først ut er Dinamo Design, et designbyrå spesialisert på visuell identitet, nettløsninger, pakning og strategisk rådgivning.

DD Farger

Dinamo Design presenterer seg slik i en fersk pressemelding:

Hei, vi er Dinamo Design!

I dag har vi endelig gleden av presentere oss som Dinamo Design for omverdenen. Et anerkjent designmiljø, med dedikerte og dyktige designere, utviklere, rådgivere og prosjektledere. Det er en sammensveiset gjeng, som side om side leverer forvalter og utvikler små og store merkevarer, med løsninger innen visuell identitet, pakning, nettløsninger og strategisk rådgivning.

Vi har mye å gjøre om dagen, og har nettopp lansert en stor nettside for Klimaetaten i Oslo. Den siste tiden har vi også stolt vist frem nye visuelle identiteter for bl.a. Norad, Juristenes Utdanningssenter og Good Game. Akkurat nå jobber vi med visuell identitet og nettløsninger for bl.a. Hamax og Norsk Journalistlag, og har allerede begynt samarbeidet med Kulturtanken og Den kulturelle skolesekken, en avtale vi nettopp har vunnet

DD Negativ

Dinamo Design er ekstra stolte når vi løser oppgaver for de som prøver å gjøre verden bedre. De som tar et større ansvar, prioriterer det som er viktig og positivt for samfunnet. Slik kan vi være med å gjøre en forskjell! Sammen med våre kunder finner vi frem til det vi skal endre på, hva som skal skapes, forsterkes, og tydeliggjøres.

Dinamo Design har lenge vært en tydelig og definerende stemme i norsk designbransje – og vi har høye ambisjoner for fremtiden. Vi vil fortsette å endre, utfordre og forsterke merkevarer, kategorier og bransjer med arbeidet vårt, og prege vår egen bransje med våre holdninger, vår kultur og dedikasjon.

DD Positiv

Som et stolt medlem av Dinamo-familien, er vi en del av et sterkt fagmiljø innen kreativitet, design, kommunikasjon og teknologi. Vi er alle spesialister på våre områder, men jobber ofte i fellesskap på tvers av fag og kompetanse når det gir de beste resultatene. Dinamo-familien har en bred tilnærming til kommunikasjon, og ønsker å skape resultater med gode løsninger. Vi er svært fornøyde med samboerskapet og bredden vi representerer sammen med våre søsken i Reklame og Innhold.

Les mer om oss i Dinamo Design, og sjekk ut arbeidene våre på våre nye nettsider: 
www.dinamodesign.no