Hest Agentur ekspanderer med fotograf Stephanie Sikkes

To og et halvt år etter agenturets signering av fotograf Pernille Sandberg spisser de igjen signeringsblyanten.

TE Hest Sikkes WEB
Fotograf Stephanie Sikkes og daglig leder og partner i Hest Agentur, Ole Henrik Dyrseth. Foto: Thomas Ekström

– Etter straks seks berikende år med en spektakulær samling av fotografer har vi igjen gleden av å signere en fotograf av et sjeldent interessant kaliber. Vi er ydmyke av å få si; velkommen til stallen, Stephanie Sikkes, sier daglig leder og partner Ole Henrik Dyrseth.

Sikkes har bakgrunn som klesdesigner i LA, Stockholm og Oslo, og har jobbet med brands som Fall Winter Spring Summer, & Other Stories og Katrin Uri. Hun er med andre ord godt etablert.

– Vi har det ikke som vane å signere i hytt og gevær, og når det føles riktig føles det stort! Vi har holdt øye med Stephanie i en lang periode, og har blitt blåst av banen av hennes sensitive, klare og ærlige syn på verden. En fotograf av samtiden, sier Dyrseth.

Stephanie har produsert arbeid for blant annet Cala Jade, Katrin Uri, Pearl Octopuss.y, SLEEPERS og Oslo Deco, og er nå klar for å være en del i Hest Agenturs fotografstall.

Hest agentur ble etablert i 2018, og er eid og driftet av fotografer. Agenturet drifter også galleriet Lokalt Senter For Fotografi og det kreative studioet Berlin Studio.

Stephanie S KF copy
Foto: Stepanie Sikkes