Hest åpner stallen for fotograf Pernille Sandberg

Hun har god stamtavle og en imponerende løpsliste, ifølge styrleder og agent Lasse Koxvold.

Hest 01
Pernille Sandberg og Lasse Koxvold. Foto: Ivar Kvaal

– Vi har opplevd pandemi og isolasjon. Hva er vel mer naturlig enn å hente inn den danske fotografen Pernille Sandberg?, spør en retorisk styreleder og agent i Hest Agentur, Lasse Koxvold.

– Sandbergs arbeid befinner seg i stadiet mellom det kommersielle og kunstneriske, dette drar Hest i den retningen vi alltid var ment å være, fortsetter han.

– Merittlisten hennes er god, hun har god stamtavle, og en imponerende løpsliste med både fine enkeltjobber, men også utstillinger på internasjonalt nivå. Pernille er et godt tilskudd i Hest, men også en fotograf som man skal følge godt med på, for hun er på oppløpssiden, avslutter den hestemetaforglade Koxvold.

Sandberg har arbeidet med kunder og aktører som Vogue, Nowness, Zeiss, AnOther Magazine, L’Officiel, Coop, Tom Wood, Joachim Trier, Silvana Imam og Christian Löffler. Hun har nylig utstilt i Grieghallen (Bergen) og er for tiden aktuell med utstillingen «A Female Gaze» på Oslo Negativ. Sistnevnte skal videre til Nordic Light og Shoot Gallery i løpet av 2021.

Se Sandbergs portfølje på www.hestagentur.no.