HK Reklamebyrå til Tromsø

Trondheimsbyrået etablerer nå egen filial i Tromsø, og ambisjonene er i følge dem selv høye. Byrået kommer til å ha egen webavdeling ved siden av kreativ kompetanse både fra Trondheim og Tromsø.


HK Reklamebyrå (tidligere Hulaas & Kvarberg) er Trondheims nest største reklamebyrå, og det mestvinnende byrået i reklamekonkurransen «Sterk Reklame» gjennom årene. På kundelisten står blant annet Husbanken, Cresco og Veidekke. Byrået har allerede markedsført flere boligprosjekter i Tromsø for sistnevnte kunde, og nå etablerer byrået altså en egen filial i byen.

– Det er spennende at et byrå som HK velger å satse på markedet her nordpå, og det viser at potensialet i vårt område er stort, sier Ola Bratlie (bildet), daglig leder i det nyoppstartede HK Reklamebyrå Tromsø. Han forteller at de allerede har hentet inn flere av de beste reklamefolkene i Tromsø, samt hentet ressurser fra Trondheim, deriblant AD Steve Kristiansen og tekstforfatter Nina Bjørlo.

Resten av teamet i det nyetablerte byrået består av en webavdeling med kompetanse innenfor programmering og webutvikling.

– Våre verdier er mot, energi og raushet. Det er godord som tilfeldigvis også passer svært godt på tromsøværinger. Vi har stor tro på at sterk og engasjerende reklame og kommunikasjon vil slå an i en by med mye humør og raushet, sier Olav Svartøien, daglig leder i moderbyrået i Trondheim.