Høyskolens VFX-linje anbefales av The Rookies

Høyskolen Kristiania er kåret til en av verdens beste skoler innen VFX-studier av verdenskjente The Rookies.

96663 3fa26 feature
Foto: Høyskolen Kristiania

Etter en omfattende søknadsprosess er nå bachelorprogrammet i Visual Effects (VFX) ved Høyskolen Kristiania sertifisert som en av de beste studiene innen VFX på internasjonalt nivå av verdenskjente The Rookies, som blant annet gjennomfører verdens største konkurranse for studenter innen 3D, spill og VFX.

Studieprogramleder Hans Gunnar Brekke er svært stolt.

– Det er en omfattende dokumentasjon som ble lagt til grunn i søknaden. Det at vi nå er sertifisert av en svært anerkjent aktør forteller oss at vi kan tilby våre studenter en svært god utdanning, noe vi er stolte av, forteller Brekke.

Internasjonalt anerkjent

The Rookies avholder verdens største konkurranser for unge lovende som ønsker en fot innenfor bransjen der den mest høythengende er Rookie Awards. Konkurransen som har deadline 1. juni er et utstillingsvindu der studenter og andre unge får vise frem talentet sitt til noen av de største aktørene i bransjen.

– Dette er noe min kollega Morten Moen og jeg har jobbet målrettet mot i en årrekke, og det er hyggelig å se at det gir resultater. Med en norsk høyskole på Rookies-listen håper vi at dette kan hjelpe flere studenter inn i bransjen og sette Norge på kartet. The Rookies arrangerer også en høyt anerkjent konkurranse for våre studenter og vi håper nå at flere ønsker å delta, fortsetter Brekke.

Bare begynnelsen

Høyskolen er nå sertifisert av The Rookies. Målet er å jobbe seg opp på topplisten og hjelpe studentene med å delta i konkurransene de arrangerer. Nå håper høyskolen at dette kan bidra til internasjonal erfaring og kunnskap for sine studenter.

– Konkurransene og briefene studentene kan delta i er svært varierte med mange kategorier innenfor spill, 3D og Visual Effects. Dette er en veldig fin mulighet for studenter her hjemme til å bli lagt merke til. Bare ved å delta kan det gi muligheter du aldri kunne forestilt deg, avslutter Brekke.