Hyper styrkes på film og design

Hyper ansetter senior designer Mads Frantzen, interaksjonsdesigner Jonas Helgeneset og motion designer Morten Fossøy.

36940 13177 original

Atle Mo overtar rollen som teamleder for fagområdet design&motion, som nå teller ni personer.

– Hyper har gjennom snart 14 år vokst til å bli et av de ledende kommunikasjonsbyråene i Norge og teller nå over 40 personer. Våre oppdrag spenner vidt og vi har behov for bred design- og filmkompetanse. Vi har brukt lang tid på å rekruttere de vi mener er noen av Norges dyktigste, og jeg er veldig godt fornøyd med det teamet som nå er på plass, uttaler teamlederen.

Mads Frantzen kommer fra til Hyper fra VG Mobil. Han startet sin karriere som freelance-illustratør og tegneserietegner med blant annet egen stripe i bladet Ernie. Han har fem års erfaring fra Klapp Media i Trondheim hvor han jobbet med kunder som Rockheim, Donald Duck & Co, NRK P3 og P4.

Jonas Helgeneset kommer fra Interak der han var en av tre grundere. Han er utdannet ved Norges Kreative Fagskole og har jobbet som innleid i Hyper siden i høst, der han blant annet har jobbet med kampanjen #verdtåforsvare for Forsvaret.

Morten Fossøy har over åtte års erfaring fra 3D og animasjon. Morten er utdannet fra Hyper Island og jobbet ved Superfad i Los Angeles. I Norge har Fossøy jobbet selvstendig for blant annet Gosu og Dinamo.

– Med Atle på plass som teamleder for design& motion skal Hyper befeste sin posisjon innen interaksjonsdesign, brukeropplevelse, film og motion. Vi er godt skodd for 2013, uttaler kreativ leder i Hyper, Lars-Petter Windelstad Kjos.