Hyper gir visuell profil og nettside i julegave

Sammen på sykkel, et aktivitetsprosjekt for eldre og bevegelseshemmede, får visuell profil og nettside i julegave fra Hyper.

68803 b804a original
Fra venstre: Prosjektleder Anne Ellingsen Hoel, designer Aleksander B. Isachsen, Tonje Bjertnes fra Sammen på sykkel, rådgiver Knut Sverre og kreatør Gro Larsson.

Noen ganger møter vi mennesker med et helt spesielt driv og et ønske om å utgjøre en forskjell. Mennesker med ideer, lidenskap og gjennomføringsevne. Ifølge Hyper er Tonje Bjertnes et slikt menneske og da hun fortalte byrået om prosjektet Sammen på sykkel ville de gjerne hjelpe.

Ideen er enkel, men et skikkelig vinn-vinn-vinn konsept. «Sammen på sykkel» tilbyr eldre og bevegelseshemmede å komme ut i det fri og kjenne vinden i håret og blodet bruse.

Ved hjelp av elektriske sykkelrickshaws kan ansatte og frivillige tilby en morsom aktivitet, og pårørende får en ny måte å tilbringe tid med sine kjære på.

– Prosjektet trenger mer oppmerksomhet, flere frivillige og flere sykler. Som årets julegave laget vi derfor en visuell profil og ny nettside for «Sammen på sykkel» og håper dette kan bidra til at mange flere mennesker får delta på denne helt spesielle opplevelsen, sier Knut Sverre i Hyper.

– Vår visjon er at det blir en lovfestet pasient- og brukerrettighet å kunne komme ut i frisk luft hver dag. Sykkelaktiviteten bringer generasjoner sammen, skaper rom for hjertelige møter mennesker imellom og gir økt samhandling mellom institusjoner og sivilsamfunn. Ny nettside og visuell profil gir nye muligheter for at prosjektet kan skape enda større interesse og oppslutning, sier daglig leder i Sammen på sykkel, Tonje Bjertnes.

Les mer om prosjektet på www.sammenpåsykkel.no.