Ida Fiskaa & Maria Fuhre til Pudder

Foto- og stylingbyrået Pudder har signert fotograf Ida Fiskaa og stylist Maria Fuhre.

Maria Fuhre Ida Fiskaa PUDDER WEB
Ida Fiskaa og Maria Fuhre. Foto: Signe Fuglesteg Luksengård

– Pudder representerer allerede noen av landets ledende fotografer og stylister innen mote, mat og livsstil. Å utvide med disse to sultne, unge og fremadstormende kreative synes vi er veldig stas, sier fotografagent Hilde Holta.

Ida har bakgrunn fra Norsk fotofagskole og har allerede jobbet med norske og internasjonale merker som Henrik Vibskov, Zalando, Tom Wood, FWSS, ELLE og D2. Maria veksler på å jobbe innen foto og reklamefilm og har blant annet rukket å gjøre ting for Costume, Universal, Orkla, Kari Traa, One Magazine, Easy Records, Feelgood og Personae.

– Vi etterstreber alltid å sitte med den perfekte miksen av kreative med mye erfaring på den ene siden og fremtiden på den andre. Ida og Maria representerer helt klart fremtiden og de møter jobber med et nytt blikk og høy profesjonalitet. Vi er veldig glade for at de vil ta fatt på veien videre sammen med oss, forteller daglig leder Maren Helly-Hansen Sørbye.

1fiskaa
Alle bilder: Ida Fiskaa
2fiskaa
3fiskaa
4fiskaa
5
6fiskaa
7
8
9fiskaa
10
11
12

Om Pudder Agency

Byrået rommer nå totalt 22 kreative og er norges eneste foto- og stylingbyrå samlet under en paraply. I tillegg til Ida og et knippe stylister representerer Pudder fotografene Renate Torseth, Anne Valeur, Sara Spilling, Truls Qvale, Einar Aslaksen, Tommy Andresen, Marius Viken, Ole Martin Halvorsen og Kim Jakobsen To. Se også pudderagency.com.