Ida Fiskerud er ny CEO i Nordisk Film Shortcut

Kristin Hellebust har takket ja til en ny stilling og slutter som CEO for Nordisk Film Shortcut. Hun etterfølges av Ida Fiskerud, som for tiden leder Shortcuts reklameavdeling.

Ida Fiskerud og Kristin Hellebust
Fra venstre: Ida Fiskerud og Kristin Hellebust.

Ida Fiskerud har vært ansatt i Nordisk Film Shortcut siden 2012, de siste fire årene som leder for reklameavdelingen. Hun tiltrer 1. september.

– Nordisk Film Shortcut har etablert seg som Skandinavias ledende etterarbeidshus, og er fortsatt i en vekstfase. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som CEO for Nordisk Film Shortcut og kunne fokusere på videre utvikling av selskapet og ansatte. Vi har aldri hatt så mange forespørsler samt avtaler på produksjoner så langt frem i tid. Jeg har stor tro på et stadig voksende marked, både innenfor reklame, langformat og TV-drama. For å håndtere økt arbeidsmengde og møte de tøffe tidsfristene prosjektene har i dag, har vi også styrket teknisk kompetanse og support, noe jeg mener er svært viktig for å kunne være en komplett og trygg leverandør, sier Fiskerud.

– Ida Fiskerud har vist stort engasjement, og har vært en viktig bidragsyter for Nordisk Film Shortcut. Jeg er virkelig glad for at Ida takket ja til å ta selskapet videre, og er helt sikker på at hun er rett dame for jobben, sier Kristin Hellebust og legger til:

– Å være med på å bygge og forme et selskap som Shortcut har vært et privilegium. Jeg kommer til å savne alle de fine menneskene og talentene på Shortcut og alle våre utrolig gode samarbeidspartnere, kunder og spennende prosjekter.

Hellebust har ledet selskapet siden stiftelsen i 2010, og vil fortsette å følge selskapet som deleier.