I&M og Portalia flytter sammen

Fra 13. januar har I&M Kommunikasjon fått selskap av Portalia i sine lokaler i Ålesund sentrum. Målsetningen er et fruktbart digitalt samarbeid.

42127 dc823 original
Frank R. Myklebust og Per Helge Devold. Foto I&M

– Som et ledd i I&Ms satsing på levende medier er det utrolig hyggelig å få en kunnskapsrik, digital aktør som Portalia inn i kontorfellesskapet. Vi ønsker hjertelig velkommen og ser frem til et fruktbart samarbeid, sier daglig leder i I&M Kommunikasjon AS, Per Helge Devold.

IT-konsulentselskapet Portalia har åtte års fartstid på utvikling av applikasjoner og nettsteder. De åtte medarbeiderne er nå i full sving i Nedre Strandgate 31A, hvor I&M har holdt hus siden januar 2012.

– Det er utvilsomt spennende å mikse teknologi- og kommunikasjonsbransjen på denne måten – og helt i tråd med utviklingen vi ser andre steder. Det at vi nå er samlokalisert med I&M Kommunikasjon, gjør oss enda bedre rustet til å skape spennende og helhetlige digitale kommunikasjonsløsninger. Både eksisterende og nye kunder vil i tiden fremover kunne høste godt av dette samarbeidet, sier daglig leder i Portalia AS, Frank R. Myklebust.