Ina Brantenberg i The One Show-juryen

Ina Brantenberg, kreativ leder og partner i Tank, er invitert til å være en del av neste års designjury for The One Show, en av verdens mest prestisjefylte konkurranser for den kreative bransjen.

Inax
Ina Brantenbereg. Foto: Tank Design Oslo

The One Club ble etablert for over 40 år siden i New York, og har blitt en av klodens viktigste med hensyn til å fremme det ypperste innen reklame og design hvert år. Snaut 400 toppkreatører fra 48 land deltar i juryen i 2022-versjonen av The One Show. i 2021 ble det sendt inn mer enn 17.000 arbeider i konkurransen.

– Litt småsjokkert

– Jeg er glad, beæret og litt småsjokkert over å bli spurt. Jeg har vært med i mange juryer gjennom årene, men det er klart at dette er det største hittil. Gleder meg til å treffe flinke folk i juryen og diskutere idé og design fra hele verden gjennom tre juryrunder. Jeg oppfordrer alle kreative byråer i Norge om å sende inn sine beste arbeider. I Norge er det et skyhøyt nivå på både reklame og design, og vi burde klare å hente inn flere priser, sier Ina Brantenberg til kreativtforum.no.

Dette er jurydeltakere som skal delta fra Norden, samt kategoriene de skal juryere:

  • Tom Beckman, global CCO, Weber Shandwick Stockholm, Public Relations
  • Ina Brantenberg, partner, CD, Tank Oslo, Design
  • Martin Cedergren, global CD, Lindex Gothenburg, Brand-Side
  • Rósa Hrund Kristjánsdóttir, ECD, The White House Reykjavik, Green Pencil
  • Pia Leichter, CD, We Love People Copenhagen, Green Pencil
  • Stephanie Moradi, Senior Copywriter/ Partner, Åkestam Holst Stockholm, Radio & Audio
  • Jyrki Poutanen, CCO, TBWA\Helsinki, Sustainable Development Goals Pencil
  • Rebecka Taule, motion designer, Try/Apt Oslo, Moving Image Craft

Om The One Club for Creativity

The One Club for Creativity er en non-profit organisasjon med mål om å fremme og feire det globale kreative miljøet. De står bak The One Show, ADC Annual Awards, Type Directors Club Communication Design and Typeface Design awards, Young Guns og Creative Week. The One Show fokuserer på kreative ideer og kvaliteten på gjennomføringen, mens ADC Annual Awards hedrer fremragende håndverk, design og innovasjon. Creative Week foregår i mai, og er en ledende festival som feirer krysningen mellom reklame og kunstfagene.