Ine Jansen til The Film Agency Oslo

Skuespiller og humorist Ine Jansen blir regissør i produksjonsselskapet.

Ine Jansenx
Filmproduksjon i trygge rammer: Ine Jansen debuterer som filmregissør hos The Film Agency Oslo.

– Det er fortsatt forbausende få kvinnelige regissører her til lands, så det at vår nye regissør er en av Norges aller beste humorister gjør det ekstra gøy å introdusere henne til reklamefilmbransjen, sier produsent Caroline Werring i The Film Agency Oslo.

– Ine vil ikke overraskende være ganske perfekt ved regispakene til filmer som trenger stødig personinstruksjon, timing og humør. At hun i tillegg har et godt øye for detaljer og god smak gjør at hun vil passe godt inn i vår bransje og her hos oss, fortsetter hun.

– Det er skikkelig gøy å ta med seg erfaringene fra å være foran kamera til å få prøvd ut om at disse er brukandes bak, sier Jansen.

Ine Jansen er fra Oslo og er utdannet ved Statens Teaterhøyskole. Hun er fast ansatt på Nationaltheatret og har medvirket adskillige TV- og filmproduksjoner, som «Dag», «Mammon», «Mordene i Kongo», «Norske Byggeklosser», «Jul i Blodfjell» og «Helt Perfekt». Hun har vunnet både Gullruten og komiprisen flere ganger.

– Ine er allerede i gang som regissør, og snart vil man kunne se hennes første prosjekter for henholdsvis Kitchen og Los & Co. Takk til Trond [Fausa Aurvåg] i vår familie Tangrystan for tipset, avslutter Werring.