Inlead blir en del av NoA

NoA (The North Alliance) har kjøpt opp det norske MarTech-selskapet Inlead, og styrker dermed sin kompetanse innen CRM-løsninger og Salesforce.

Pressebilde No A Inlead
Fra venstre: Pernilla Ivarsson (Head of Talent, NoA), Per Eric Johansen (Executive chairman, Inlead), Mikael Jørgensen (Group CEO, NoA), Per Magne Espedal (CEO, Inlead), Thomas Høgebøl (Executive Chairman & Founder, NoA) og Hanne Bismo Mustad (Head of Operations, NoA).

Siden oppstarten i 1999 har Inlead, med base i Sandnes, levert forretningsløsninger innen markedsføring, salg og service i over 20 år, med spesialisering innen det skybaserte CRM-systemet Salesforce. Oppkjøpet styrker NoAs posisjon som det ledende nordiske byrånettverket innen data, teknologi og kreativitet.

Ekspanderer vestover

– En ting er å vinne nye kunder, en annen ting er å beholde de mest lønnsomme kundene over tid. Der ser vi at miljøer som Inlead og deres verktøy som blant annet Salesforce ofte er nøkkelen til suksess. Dette oppkjøpet markerer samtidig starten på NoAs tilstedeværelse på Vestlandet, og gir oss mulighet for å tilby kunder flere av våre tjenester i denne regionen, sier Thomas Høgebøl, grunnlegger og styreformann i NoA.

Inleads grunnleggere, Per Magne Espedal og Per Eric Johansen, ser også frem til å bli en del av NoA.

– Vi ser frem til å bli en del av den skapende kraft som NoA representerer. Ved å bli en del av NoA-familien får vi enda større slagkraft innenfor våre satsningsområder, samtidig som vi kan tilby våre eksisterende og nye kunder et bredere spekter av tjenester innen strategi, kreativitet, data og teknologi. Inlead har bygget opp det som har blitt Vestlandets største kompetansesenter på Salesforce, og vil gjennom inntredelsen i NoA – og Axenon – bli en del av Nordens ledende Salesforce partner. Dette vil uten tvil komme våre kunder og ansatte til gode, og vi ser frem til å bistå gamle og nye kunder med å realisere kundedreven vekst sammen med resten av NoA.

– Passer perfekt i NoA

– Det gleder meg å kunne ønske Inlead velkommen til NoA. De er ikke bare hyggelige mennesker som passer godt inn i NoA-kulturen, men også meget dyktige fagfolk. Deres høye faglige nivå passer perfekt inn i NoA, og vi ser frem til å utvide vår kompetanse innen CRM og Salesforce i Norden sammen med dem – til fordel for vekst og lønnsomhet hos kundene våre, sier Mikael Jørgensen, Group CEO i NoA.

Inlead blir en del av NoA-byrået og Salesforce-ekspertene Axenon, som i dag har sitt hovedkontor i Stockholm.