Innlandet søker perledykkere

Du kan fremdeles rekke å sende inn arbeider til Innlandsperler, reklame- og designkonkurransen som blir arrangert av Hedmark og Oppland Markedsforening.

90585 e2a62 original

Innlandsperler er en reklame- og designkonkurranse som har blitt arrangert på Innlandet de siste ti årene. Konkurransen får inn drøyt 100 bidrag årlig og har 13 kategorier (+ student og ærespris) innen reklame og design. At du muligens ikke har hørt om konkurransen tidligere ønsker Hedmark og Oppland Markedsforening (HOOM) å gjøre noe med.

– Det er mange kreative sjeler og mye bra reklame- og designarbeid som blir gjort også i Hedmark og Oppland. Men vi tror det er enda flere som kunne blitt med på denne konkurransen, sier Hege F. Krogh, styreleder i HOOM.

Ønsker å heve nivået

For å kunne delta i konkurransen med et arbeid må det ha lokal tilknytning, hvilket vil si at enten oppdragsgiver eller den som utfører arbeidet holder til i regionen. Flere oslobyråer har tidligere deltatt med arbeider for lokale kunder.

– Vi ønsker enda flere med i konkurransen for å kunne heve nivået ytterligere og for å få et større mangfold. Vi har tro på at det å kunne måle seg med flere, gjør at man blir enda bedre, sier Krogh.

I år arrangeres Innlandsperler på Hamar Sagbladfabrikk 29. oktober. Frist for innsending av arbeider er 21. september. Juryen er satt sammen av bransjefolk fra byråer som ellers ikke har noe tilknytning til konkurransen, både fra Oslo og Innlandet.

Her kan du lese mer om konkurransen.