Installerer seg selv på hotell

Brede Rørstad og hans ambisiøse musikalske prosjekt Heartfelt gjør en hel masse ut av seg under by:Larm denne uken.

22371 6f37d original

I november slapp Heartfelt debutalbumet sitt, «Watch Out Lover». En utsolgt releasekonsert på Parkteatret utgjorde en helhetsopplevelse som besto av band, orkester, video, scenografi, lys og akustisk kammermusikk, og hintet om noe av det vi kan vente oss av bandet i framtiden.

Heartfelt følger opp med hele tre konserter under by:Larm, hvor de samtidig lanserer hotellintsallasjonen «House of Heartfelt».

På det kongelige hotell

Heartfelts debutplate «Watch Out Lover» er iscenesatt i et forlatt barokkpalass, der de grandiose salene er fylt med lyd fra synter, trommemaskiner og kammerorkester. Hver låt er et rom og i dem blir det tradisjonelle og kjente satt opp mot det nye og uventede, men alltid trygt forankret i popmusikken. På Hotel Royal Christinia blir det abstrakte konkret, og publikum inviteres med videre inn i Heartfelts musikk. Med musikk i levende live, grafisk design, fotografi, scenografi, musikkvideoer og en kunstfilm, får vi en utvidet opplevelse av Heartfelts univers: Det som ligger bak musikken.

Brede Rørstad står bak prosjektet. Med seg har han New York-designeren Michael Schnepf, scenografen Signe Becker og fotografen Kyrre Wangen, samt det anonyme Twitter- og Instagram-fenomenet _comfort. I tillegg vises en kunstfilm som Rørstad selv står bak.

Rommet på Hotel Royal Christiania blir åpent for publikum 14.-16. februar fra 1200-1800.