Internasjonal fotograf og regissør til Tinagent

Cathrine Wessel er Tinagents nyeste tilskudd, og skal bidra til å forsterke satsingen på kombinasjons-produksjoner med foto og film.

Cathrine Wessel
Cathrine Wessel.

Etter mange år i New York har den erfarne fotografen Cathrine Wessel flyttet hjem til Norge.

– Hun er et friskt pust med lang erfaring og mye energi. Hun tar med seg en imponerende kundeliste, med navn som Adidas, Vogue, Condé Nast, Nike, Neutrogena, Under Armour og Reebok med Gigi Hadid, forteller Cathrine Sigurdsen, agent og partner i Tinagent.

– Wessel har utmerket seg med en helt egen visuell stemme som fotograf og regissør. Hun har et spennende dokumentarisk uttrykk, hvor emosjoner og bevegelse smelter sammen, alltid søkende etter de vakre, ekte øyeblikkene. I tillegg vil hennes energi, fokus og store arbeidskapasitet komme godt med i et marked nærmest umettelig på visuelt innhold, fortsetter Sigurdsen.


1 in the dust
2 gigi hadid x Reebok
3 gigi x reebook
4 Gi Gi Hadid x Reebok2
5 macys champion
6 Elle
7 elle
8 kari traa
9 ll bean 2019
10 selfmag
11 under armour

– Det er spennende å bli introdusert til det norske markedet. Med den brede, internasjonale erfaringen jeg har, i tillegg til min dyptliggende norske tilhørighet, håper jeg at jeg kan være med på å inspirere til nye kreative løsninger, god teknisk utførelse og solide produksjoner. Jeg gleder meg veldig til å møte og jobbe med kunder i et voksende og stimulerende miljø, sier Cathrine Wessel.

I Norge har hun fotografert for blant andre Elle, D2, Dale of Norway, Kari Traa og David Andersen.

– Cathrine er i konstant intuitiv bevegelse med alt og alle foran kamera. Alltid med en sterk emosjonell tilstedeværelse. Hun har spesialisert seg på sport, mote, og reiseliv, med mennesket i fokus. Som kvalitetsleverandør på kombinasjons-produksjoner bestående av både foto og film er Cathrine Wessel et viktig og veldig riktig valg for oss i Tinagent, avslutter Sigurdsen.

Se Wessels showreel her.