Internasjonale oppdrag for Empefire-leder

Ben Christensen, byråleder i Empefire, skal for andre år på rad delta i juryen som skal kåre de beste digitale arbeidene i Midtøsten og Nord-Afrika.

81789 3c02d original

MENA Digital Awards arrangeres for fjerde året på rad og har som formål å promotere digital innovasjon og media i MENA-regionen (Midtøsten og Nord-Afrika). Prisutdelingen avholdes i Dubai den 22. mars 2017.

For andre året på rad er en av årets jurymedlemmer byråleder i Empefire, Ben Christensen.

– I fjor ble jeg utrolig imponert over de digitale arbeidene som gjøres i denne regionen. De holder høyt internasjonalt nivå, og spenner over et vidt spekter.

– Flere av de største byråene i verden er representert, og det er derfor svært hyggelig at jeg som representant for et uavhengig byrå blir spurt om å få ta del, ikke bare som en del av juryen, men også som en av foredragsholderne og i en debatt om hvordan man måler effekt på tvers av digitale og tradisjonelle kanaler, sier Christensen.

Parallelt med prisutdelingen arrangeres nemlig Digital Media Forum, og det er her Christensen er en av foredragsholderne.

For første gang skal også Digital Media Forum arrangeres i Europa. Dette skjer i Barcelona 17. og 18. mai 2017. Også her er Christensen en av foredragsholderne.