Internasjonale oppdrag for Heydays

Det store utland, high-end-gulv og OL-seter.

12107 b1b30 original
12108 b764b original
12109 4f2d8 original
12110 aa30f original
12111 38ac9 original
12112 cffac original
12113 c0eaa original
12114 a010e original

Det Oslo-baserte designbyrået Heydays har hanket inn to spennende utenlandske selskaper.

– Dette er kunder som har tatt kontakt med oss direkte, et positivt tegn for vår del og en pekepinn på at noe gjøres riktig både i synliggjøring av oss selv og prosessene vi presenterer for kunden. Vi har hele veien forsøkt å rette Heydays mot både inn- og utland så dette er veldig gøy, forteller daglig leder Mathias Haddal Hovet.

Kvalitetsgulv.
Et av oppdragene er for danske Dinesen, et selskap som leverer heltregulv av svært høy kvalitet, en ettertraktet merkevare verden over og særlig blant arkitekter. Treet gulvet lages av kommer fra tyske skoger og kan bli opptil 60 meter høyt. Av dette produserer Dinesen gulvplank i opptil 15 meteres lengder.

– Dinesen er førstevalget når slott og herregårder skal restaureres, men brukes også i moderne arkitektur og skal visstnok være et av alternativene til det nye Nasjonalmuseet. Dinesen arbeider tett sammen med internasjonale designere, arkitekter og interiøreksperter og har hatt et langvarig samarbeid med velkjente John Pawson, forteller Haddal Hovet.

Heydays skal bistå med definering av merkevareplattform, oppdatering av visuell identitet, ny nettløsning, brosjyrer og øvrig presentasjonsmateriell.

På velodromen.
Det andre oppdraget er fra andre siden av kloden, nemlig Nöra, et brasiliansk selskap med kontorer i London og São Paulo som spesialiserer seg på sitteløsninger for stadioner. Selskapet har med sin egen patenterte løsninger blitt valgt i noen av verdens mest imponerende anlegg de siste årene: London Olympic Stadium, Soccer City, nye Wembley stadium og London Olympic Velodrome.

– Nöra er et ungt selskap bestående av unge arkitekter og industridesignere. Hva de har fått til iløpet av noen få år, man ser på kundelisten er helt vannvittig. Her bistår vi med utvikling av ny visuell identitet, presentasjonsmateriell og iPad-katalog, forteller Haddal Hovet.