Inviterer til «weird» endagskonferanse

Digitalbyrået Bakken & Beck lokker med en samling av «den internasjonale digitale eliten» på en øy i Oslofjorden 10. august.

62578 f41c1 original
Johan Bakken og Tobias Bæck, gründerne bak Bakken & Bæck. Foto: B&B

Det digitale byrået Bakken & Bæck arrangerer mini-konferansen «An Interesting Day» i Oslofjorden 10. august, som de omtaler på arrangementets hjemmeside som «A weird, one-day conference on a tiny island in the Oslofjord».

Blant deltakerne lokkes det med tilreisende fra hele verden, fra selskaper som Google, Facebook, Tumblr, Soundcloud og Dropbox.

Fra Necrobutcher til Tajik

Skaperne av det verdenskjente spillet «Monument Valley» samt gründere av tjenester som Vimeo, Keezy, Framer og Mehackit er blant foredragsholderne, sammen med nestleder i arbeiderpartiet Hadia Tajik og Jørn «Necrobutcher» Stubberud fra black metal-pionerene Mayhem.

En slik samling av deltakere fra Silicon Valley, New York, London og oppstartsmiljøene i Europa og Skandinavia i kombinasjon med den norske bransjen er unik i nasjonal sammenheng, mener arrangørene bak.

Foreløpig vil de dog ikke avsløre nøyaktig hvor minikonferansen skal foregå.

– Interessen har vært over all forventning. Med denne minikonferansen ønsker vi å samle mange av de mest interessante menneskene vi vet om for lære av dem, bli inspirert og gi dem en god opplevelse. Samtidig er det viktig for oss å sette Oslo og Norge på kartet som en by der det skjer mye spennende innen entreprenørskap og innovasjon. Målet er å få til en tettere kobling mellom Oslo og de internasjonale startupmiljøene, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck.

Se mer på aninterestingday.com