Involve styrker tilknytningen til Havas

Involve Advertising & PR har signert ny avtale med Havas Group, og har dermed knyttet seg enda sterkere til Havas' globale kommunikasjonsnettverk. Byrået har vært en såkalt «affiliate» i Norge av Havas i over 10 år, men har nå ambisjoner om et enda tettere samarbeid.

Henning Børve Figenschou Involvex
Henning Børve Figenschou, byråleder i Involve.

Det siste året har Involve knyttet seg enda sterkere til Havas Creative, Havas Health & You og PR-delen Red Havas, blant annet om store, internasjonale anbud og et voksende antall felles kunder, blant annet solbrillemerket Maui Jim, elsykkelmerket Electra og farmasiselskapet Sanofi.

– Med enda nærmere bånd til hele Havas-systemet, får vi tilgang til unike ressurser, innsikt og nettverk som våre kunder vil kunne få glede av. Vi samarbeider allerede med å skape god kommunikasjon for flere, store internasjonale kunder og merkevarer. Den nye avtalen med Havas har allerede gjort Involve til en enda mer integrert del av hele Havas-familien, sier Henning Børve Figenschou, byråleder i Involve.

For internasjonale kunder blir ofte Skandinavia sett på som ett marked, og derfor er Involve gjennom denne nye avtalen med Havas også blitt en del av en sterk skandinavisk gruppe byråer i Stockholm, København, Oslo og Helsinki, som leverer fullt integrerte kommunikasjonstjenester.

«Vi ser frem til å jobbe enda nærmere og bygge et solid samarbeid med vår norske partner.»
Christian de la Villehuchet Havas

Christian de La Villehuchet, Global Chief Integration Officer i Havas Group

– Når vi nå styrker vår posisjon i Skandinavia, er vi veldig glade for å ønske Havas Involve velkommen i vår familie av byråer. Vi ser frem til å jobbe enda nærmere og bygge et solid samarbeid med vår norske partner. Jeg tror dette ikke bare vil styrke vår tilstedeværelse i Norge, men også hjelpe Involve sine nåværende og nye kunder med å bygge sterke og tillitsfulle merkevarer for sine markeder, sier Christian de La Villehuchet, Global Chief Integration Officer i Havas Group.

Om Havas Group

Havas er en av verdens største kommunikasjonsgrupper, med hovedkvarter i Paris. Selskapet ble grunnlagt som Frankrikes første nyhetsbyrå i 1835 av Charles Louis Havas, og har i dag mer enn 20 000 ansatte i over 100 land. Selskapet omfatter det globale nettverket Havas Creative, Havas Edge Performance Network, Havas Media, Havas Health & You og PR tjenester i Red Havas. Havas ble kjøpt av Vivendi i 1998, som også Universal Music er en del av. www.havasgroup.com.