Itera Gazette vant Forsvarsbygg

Itera Gazette og Forsvarsbygg har signert kontrakt på rammeavtale for reklametjenester.

39408 d6ef2 original

Avtalen gjelder for to år med opsjon på ytterligere to.

– Vi er kjempestolte, glade og ydmyke over å ha fått denne tilliten. Vi har hatt gleden av å jobbe med Forsvarsbygg i vel ett år i forbindelse med deres kundemagasin m2. Nå gleder vi oss til å utvide det gode samarbeidet, og ser fram til å løse flere og spennende oppgaver, sier seniorrådgiver Einar B. Strømstad.

– Vi er fornøyde med å ha inngått en rammeavtale med Itera Gazette. Det var flere gode byråer som var med i innspurten, men tilbudet fra Itera Gazette skilte seg ut ved at de leverte et svært gjennomarbeidet og overbevisende tilbud. Generelt hadde de satt seg godt inn i Forsvarsbygg som virksomhet og våre utfordringer i årene som kommer. Vi var spesielt imponert over hvordan de hadde løst oppgaven i forbindelse med konkurransen, sier seniorrådgiver Cecilie Jentoft i Forsvarsbygg.

– Vi har fått en leverandør som vi tror kan gjøre oss gode i årene som kommer, og gleder oss derfor til å ta fatt på samarbeidet, tilføyer hun.

Team Forsvarsbygg består av redaktør og tekstforfatter Hilde Bringsli, designer Christian Brandt, rådgiver og tekstforfatter Einar B. Strømstad, prosjektleder Merete Brekke Skara, kreativ leder Iréne Sætre og seniordesigner Christina Lind.