Ive fikk pris for iPhone

Den britiske organisasjonen The Mobile Data Association har gitt sin ypperste pris til Apples sjefsdesigner Jonathan Ive.

12782 f48c6 original


The Mobile Data Association er en organisasjon som søker å «anerkjenne britiske selskaper og individer [Ive er engelsk] som har gjort en fremdragende innsats for forståelse og fremgang for mobile data i løpet av de siste 12 månedene.»

Mannen med den gilde tittelen Senior Vice President of Industrial Design hos Apple, Jonathan Ive, har vunnet uttalige priser gjennom de elleve siste årene med sin kompromissløse designutvikling av blant annet den originale iMac, de forskjellige iPod'ene, iMac G4 og selvsagt iPhone, blant mye annet.

Ive fikk prisen «2008 MSA Personal Achievement Award» for designutviklingen av iPhone, og juryen begrunner valget ved å hevde at Ive «fullstendig har redefinert mobiltelefonen slik vi kjenner den.»

Juryen sier videre: «iPhone legger lista skyhøyt for alle eksisterende og fremtidige konkurrenter, og har sågar rystet mobiltelefonindustrien. Vi ser frem til å følge med på at Ives designinnovasjon fortsetter å utfordre mobilverdenen.»