Jaguar og Land Rover til Oktan

British Car Import, importøren av Jaguar og Land Rover i Norge, Danmark og Sverige, velger Oktan og Media Bergen som ny samarbeidspartner.

39243 5b4bf original

– Like over sommeren valgte vi ut og besøkte tre skandinaviske byrånettverk som alle har erfaring med bilmarkedsføring. Oktan viste, sammen med danske Rosenstand & Kyllebæk fra første møte stor entusiasme og innsikt i våre to luksusbrands, ikke minst med tanke på hva som vil kreves for å oppfylle vekstambisjonene i våre nye modellprogram for de kommende år, forteller Hanne Christensen, Nordic PR og Marketing Manager.

– Samtidig viste de oss et sterkt Skandinavisk oppsett med tidlig involvering av representanter fra byråene i Danmark, Sverige og Norge. Det overbeviste oss om at vi i tillegg til kreativitet og strategisk sparring også vil få en problemfri hverdag basert på skandinaviske verdier og forståelse.

Hos Oktan sier direktør Helge Olaussen følgende.

– Det er to spennende merker vi skal hjelpe BCI med å markedsføre i Skandinavia. På mange måter er dette et scoop for oss og Media Bergen, som en av Skandinavias største byråkjeder med mer enn 300 medarbeidere. Samarbeidet med Jaguar og Land Rover er en drømmeutfordring for vår pan-skandinaviske kundehåndtering. Derfor vil det også få fullt fokus som et eksempel på hva vi kan få til sammen.