Janne Brenda Lysø leder Gullbransonjuryen

Kreativ leder i POL skal lede juryen som priser det beste norske reklamefilmhåndverket.

Til å lede årets jury av har Gullbranson i år fått med seg en virkelig kapasitet innenfor sitt fag. Janne Brenda Lysø er en av Norges mest meritterte kreatører, og hun har sammen med Stian Johansen laget noen av de mest suksessfulle norske kampanjene gjennom 20 år. De to har vunnet Gullfisker, Gullblyanter og KFs ærespris, og har selvsagt vært involvert i noen Gullbransonvinnere.

Hun er heller ikke ukjent med juryarbeid. Hun har blant mye annet ledet filmjuryen i Gullblyanten og juryert reklamefilm i Cannes Lions.

Lysø har bakgrunn fra Leo Burnett, McCann, TRY og POL, hvor hun er kreativ leder og jobber i dag i team med Christian Lauritzen.

Gullbranson arrangeres i år for åttende gang, en pris som premierer filmfaget i norsk reklame, og kun det aller beste arbeidet i hver kategori blir premiert. Gullbranson drives og eies av de 13 største reklameprodusentene i Norge.

Selve prisutdelingen skjer på Parkteatret torsdag 24. oktober, hvor 350 film- og reklamefolk samles for å kåre det ypperste av norsk reklamefilmhåndverk.

Under Lysøs ledelse stiller også følgende fagpersoner til jurytjeneste:

Øystein Halvorsen (TRY), Marianne Knudsen (Los & Co), Peter Clausen (Megaphon), Christin Berg (Nordisk Film), Caroline Sætre (stylist), Janne Espevalen (Anorak), Håvard Byrkjeland (fotograf), Thomas Askim (SMFB), Morten Swang (Dagslys) og Henrik Pedersen (klipper).