Jason Alexander blir Colonel Sanders

Skuespilleren mest kjent som George Constanza i «Seinfeld» tar over som KFCs faste reklamefigur.

90132 d39be original
90133 761f3 original

Verdens største kremmer innen fritert kylling har fått et nytt fjes i Jason Alexander, noe som ble annonsert i en pressemelding fra KFC på mandag. Seinfeld-legenden skal i første omgang hjelpe med å promotere kjedens «$20 Fill Ups», som er noen gigantiske bøtter av kylling beregnet på større grupper, til en pris av skarve 20 dollar.

De to første reklamefilmene som er sluppet er gjort i form av en særs gjenkjennelig formel (i det minste for folk over en viss alder): En sitcom basert rundt en amerikansk kjernefamilie.

– Som sønn av to arbeidende foreldre, var en bøtte kylling til middag noe som stadig reddet dagen da jeg vokste opp. Det har vært moro å kombinere mine varme følelser for KFC med erfaringen fra å jobbe med situasjonskomedier, slik at vi kunne skape en ny versjon av Colonel Sanders, sier Jason Alexander i pressemeldingen.

Andre kjente fjes som har forsøkt seg i rollen som Colonel Sanders er Darrel Hammond, Ray Liotta og Reba McEntire. Sistnevnte spilte KFCs aller første kvinnelige kyllingoberst.