JCP-animatør vant studentpris

Konrad Kaminski vant pris i The Golden Egg Awards for sitt bachelorprosjekt «Playtime».

Konrad
Konrad Kaminski. Foto: JCP PRAD v/Marius Svendsen

The Golden Egg Awards er Noroffs pris for å hylle det beste studentarbeidet, og Konrad Kaminski vant prisen for bachelorprosjektet «Playtime».

Juryen i The Golden Egg Awards roser Konrad for måten han har klart å kombinere studiene med jobb og familieliv, og sier blant annet at han har prestert over forventningene.

– Det er en utrolig god følelse, og veldig, veldig gøy å stikke av med prisen. Jeg vil takke alle som har støttet og trodd på meg, sier Kaminski.

Var lærer, ble student, fikk ny jobb

Det var lidenskapen for film og spill som gjorde at Konrad valgte å studere animasjon. Gjennom nettstudier på Noroff kunne han fortsette å jobbe på ungdomsskole, studere og ha tid til å følge opp datteren på fem år. I fjor sluttet han i skolejobben, og begynte å jobbe med animasjon i JCP ved siden av studiene.

– Vi er utrolig stolte av Konrad og det han har fått til både her på jobb og på studiene. Det krever mye å kombinere jobb, studier og familieliv som han har gjort, men han leverer til terningkast seks på alle prosjekter. Jubelen stod i taket da resten av gjengen fikk høre nyheten, sier byråleder i PR- og reklamebyrået JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm.