JCP kåret til Årets Eventbyrå under HSMAI

Det ble en skikkelig jubelkveld for JCP Event tirsdag under HSMAI-utdelingen, hvor JCP Event vant både Årets eventbyrå og prisen for Årets beste event+IMC. I tillegg vant søsterselskapet JCP Travel Årets Eventreise 2023.

JCP Event
Glad gjeng: JCP Event vinner HSMAI-prisene Årets eventbyrå og prisen for Årets beste event+IMC.

Tirsdag kveld var det duket for den gjeve HSMAI-utdelingen. Det ble en stor kveld for JCP Event, som både stakk av med prisen for Årets eventbyrå og prisen for Årets beste event+IMC for arbeidet med Kongsberg Gruppens studentkonkurranse «Your Extreme».

– Dette er en anerkjennelse av JCPs engasjement for kreativitet, innovasjon og vår evne til å skape minneverdige opplevelser, sier byråleder Tine Jensen.

– «Your Extreme»-konkurransen, som er et samarbeid med Kongsberg Gruppen, har satt en ny standard for hvordan studentkonkurranser kan utføres, og har engasjert studenter på en måte vi ikke har sett tidligere. Det er vi veldig glade for at vi har fått til, fortsetter hun.

– Dette er utrolig gøy! Vi er stolte over det har de arbeidet teamet vårt har lagt ned, og det å bli anerkjent av HSMAI er en stor ære. Å vinne Årets eventbyrå og Beste event er et bevis på vårt engasjement for å skape unike og engasjerende opplevelser, sier Jensen.

JCP Travel vinner Årets Eventreise 2023

En annen JCP-avdeling, JCP Travel er stolte over at de sammen med sin kunde Metier har blitt tildelt prisen for Årets Eventreise 2023 av HSMAI. De 250 ansatte i Metier valgte i samarbeid med JCP travel å legge sommerturen i 2023 til den Svenske skjærgården. Reisen ble gjort med el-buss, og inkluderte sykkelrebus på Koster samt båtturer. Bærekraftig, med andre ord.

– Dette var skikkelig kult, og vi gleder oss til flere turer med Metier, sier Daglig leder i JCP Travel, Morten Christiansen.