JCP PRAD og Redningsselskapet nominert i Shorty Awards

I celebert selskap: PR- og Reklamebyrået JCP PRAD og Redningsselskapet nominert i den amerikanske prisutdelingen for sosiale medier, Shorty Awards.

RS 1
RS 2
RS 3

Shorty Awards regnes som den første og en av de mest anerkjente priser innen sosiale medier, og tidligere vinnere inkluderer folk som Michelle Obama, Malala Yousafzai, Trevor Noah, Lady Gaga og Lizzo. JCP PRAD og Redningsselskapet er nominert i kategorien TikTok Presence der vi finner konkurrenter som MTV, Cirque Du Solei, Blue Man Group og Comedy Central.

– Nå er det jo slik at én av oss allerede er ute i mammaperm, og han andre skal ut i fødselspermisjon når prisutdelingen går av stabelen i New York, så timing er vi ikke særlig gode på, men TikTok er vi visst gode på, sier kreatørene bak idéen, Victoria Allan og Christian Kruse.

Med fokus på vannglede

Ifølge byrået har planen for Redningsselskapet på TikTok vært krystallklar siden starten: legg bort pekefingeren, ha fokus på vannglede og la målgruppen selv bli med i kommunikasjonen. Dette har ført til stort engasjement for Redningsselskapet blant målgruppen på TikTok, som har resultert i over 25 millioner organiske videovisninger, 55.000 følgere og 2,7 millioner likes. I tillegg har kontoen fått mye medieoppmerksomhet de siste tre årene.

– Vi har fått mange utmerkelser for dette caset og det er fortsatt like stas! Dette er tre år med hardt arbeid, tørre å prøve ukjent farvann og samarbeid på tvers av faggrener. Ikke bare internt i JCP PRAD, men viljen og tilliten fra Redningsselskapet om å gjøre noe nytt, har vært viktig for alt vi har fått til, avslutter byråleder Lars Eia Kirkholm.

Se casefilmen her.