JCP vant event-gull i Cannes

JCP Nordic vant gull under årets Heavent Awards 2018 i Cannes. Det var arbeidet med konferansen Xynteo Exchange/Norway som gjorde at de gikk seirende ut av konkurransen.

89018 16d96 original
Fra venstre: Pål Aamodt, Emma Jokela, Caroline Lie og Martin Mathisen.

– Vi er så beæret og glade at vi nesten sprekker over å ha vunnet denne prisen. Xynteo Exchange/Norway var en veldig spennende konferanse og det at vi klarte å nå opp i en europeisk prisutdeling viser at dette prosjektet virkelig var så spesielt, unikt og godt som vi opplevde det. Vi sier som de sier i Frankrike: Oh là là!, sier Pål Aamodt fra JCP, som var ansvarlig for produksjonen under Xynteo Exchange.

Bærekraftig vekstmodell

Xynteo Exchange/Norway samlet ledere fra hele verden til en annerledes og inspirerende konferanse for å løse et av samfunnets store utfordringer: «Hvordan skape en vekstmodell som leverer kommersiell og økonomisk verdi mens man løser menneskelige problemer».

JCP Nordic var som eneste norske byrå nominert i kategorien Forum, Summit, Congress, Fair Award. JCP Nordic og Xynteo fløy ned til Cannes for å presentere sitt arbeid for juryen, og skjærtorsdag gikk de seirende ut av konkurransen med gull.

– Vi er utrolig stolte over at den første Xynteo Exchange/Norway i Oslo var en suksess, og vi er kjempefornøyde med samarbeidet med JCP. At konseptet, som vi anser som så viktig, får denne anerkjennelsen er helt fantastisk. Vi er allerede godt i gang med planleggingen av årets Exchange i november, sier Annichen Winsnes Svalastog, rådgiver og koordinator under Xynteo Exchange/Norway.

Aldri har det blitt sendt inn flere bidrag til Heavent Awards enn i år. 144 arbeider ble vurdert fra Tyskland, Canada, Slovakia, Italia, Nederland, Sverige, Finland, Marokko, Tyrkia, USA, UK, Frankrike og Norge.

Juryen bestod av representanter fra Coca Cola, Nike, Audi, BNP Paribas Group, Arkema, Shell og L’Oreal